Progress

479 signed
21 more needed

Sign the Petition to

Caixa Penedès

El Casa Popular l’Atzur és un projecte d’autogestió i autoorganització juvenil i popular que va néixer a principis d’octubre de 2012, amb l’objectiu d’esdevenir un espai de transformació social i d’unitat popular. Degut a la falta d'espais on poder desenvolupar projectes d'aquesta mena, vam prendre la decisió d’alliberar un espai abandonat des de feia anys, propietat de Caixa Penedès.

Després de mesos de treball, desenes d'activitats polítiques, culturals, ludoteques, projectes, debats i xerrades organitzades pels diferents col·lectius que formen part de l’Atzur o grups de treball gestats al Casal; aquest espai a servit de catalitzador de la coordinació i creació de noves relacions que transcendeixen aquestes 4 parets. El Casal proporciona un espai per fer activitats públiques, per reunir-nos i coordinar-nos entre moviments socials, organitzacions polítiques de l’esquerra independentista i anticapitalista de la ciutat, com ara l'Assemblea d'Estudiants de Terrassa, Associació Espai Democràtic Intercultural, Arran-AJT, Arts Insurgents, l'Associació Terrassenca per l'Educació en el Lleure, Biterna, Candidatura d'Unitat Popular de Terrassa, Gata Àcrata, l'Hort d'en Càndido o el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans.

Recentment ha començat el procés per desallotjar l'espai que fa uns mesos era un immoble abandonat en venda propietat de l’empresa Terres i projectes S.L. creada per la mateixa Caixa Penedès.

Actualment aquesta entitat ha passat a formar part del grup Banca Mare Nostrum, fruit de la fusió de diverses caixes i entitats financeres que es van aglutinar sota aquesta marca per poder acollir-se al rescat del FROB amb diners públics.

Pesa sobre les espatlles d’aquesta entitat un gran llistat de desnonaments, grans inversions en armament, la darrera de 6 milions d’euros, i una pensió d’11 milions d’euros pel seu expresident després de contribuir al festí capitalista de l’especulació immobiliària.

Caixa Penedès, còmplice de la situació socioeconòmica actual, reclama ara un espai ple de vida, lluita i projectes col·lectius.

Aturem el desallotjament!

Signed,

Cup-Terrassa Vallès Occidental

This petition closed almost 4 years ago

How this will help

Cal el suport de totes per mantenir viu el casal.

6 comments

to comment