Sign the Petition to

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala

Kedves szülők, gyerekek, síoktatok, sízők, sportolok.

A mai nap, kellemetlen meglepetésben volt részem a Sepsiszentgyőrgy melletti, sugásfürdői sípályán, amelyet a polgármesteri hivatal üzemeltet.

Miután megvásároltam a bérletet, három és fél éves lányomat fel akartam vinni magammal a pálya tetejére, boldogan hogy sikerült megszerettetnem vele ezt a szép téli a sportot, hát hadd tanítsam. Miután átjutottunk a metróállomásokon használatos háromkaros kapun, megrökönyödésemre a jegycsípő arra kötelezett hogy még egyszer érvényesítsem a "beléptetőt", mert a gyereknek is kell fizetni, kortól föggetlenül, az a parancsa a polgármesternek!?

ÖSZINTÉN MEGLOPVA ÉRZEM MAGAMAT, mert:

- a gyereket egy "tányéron", a lábam között akartam felvinni, és vittem is fel, vannak szülők akik a hátukra kötött kisded után is kötelesek voltak fizetni - miért kell két jegyet fizetni?

- a gyerek együtt velem síklik le, nem zavar másokat, nem hiszem hogy rontja a pályát,

- diszkriminálva vannak azok a szülők akik gyerekeiket most tanítják síelni, meg akarják a sportot szerettetni velük,

- más sípályákon miért ingyenes a felvonó 6 éves korig, félár a fiataloknak, kedvezményt kapnak a nyugdíjasok? Hogy alacsonyabbak a bérletek, arról ne is beszéljünk. Pl. Homoródfürdőn 6 óra síelésért (min. 50 ereszkedés) 30 lej a bérlet.  Ne legyen a válasz hogy akkor menjenek oda, ez nem megoldás.Javasolom, hogy a Sugásfürdői sípályákon a 6 évesnél fiatalabb gyerekeknek ne kelljen fizetni a felvonást, 14 éves korig féláras legyen a felvonás díja.


Signed,

Perjessy Gyula

This petition closed almost 5 years ago

How this will help

Úgy tartom, csak így érhetjük el hogy gyerekeink megszeressék e sportot, egyre többen jöjjenek el, ne máshol költsék el pénzüket a helyi síelni szándékozók,  esetleg versenyképes sportolok...

Úgy tartom, csak így érhetjük el hogy gyerekeink megszeressék e sportot, egyre többen jöjjenek el, ne máshol költsék el pénzüket a helyi síelni szándékozók,  esetleg versenyképes sportolok kerülhetnek ki innen, és nem utolsó sorban, ne felejtsük el hogy a jövőbeli fizetőképes/fizetni akaró, sportolni vágyókat nevelhetjük ki ezen intézkedéssel.

Ha Önök is osztoznak véleményemmel, kérem szavazzanak ez ügy érdekében, nyomjanak egy "LIKE-ot". Ha sikerül összegyűjteni 1000 szavazatot, talán sikerül felhívni a Polgármester Úr figyelmét erre a kis problémára.

Köszönöm.

Tisztelettel.Perjessy Gyula


6 comments

to comment