Sign the Petition to

Guvernul Romaniei

Am devenit solidar cu petitia semnata de mai multe ONG din Romania. Am citit primele informatii aici :http://www.wall-street.ro/articol/Social/143821/ong-urile-cer-oprirea-finantarii-bisericilor-de-catre-stat.html.

      Ma gandeam ca ar trebui sa nu mai fim nepasatori fata de felul in care alesii nostri gestioneaza bani de la buget de stat! Acei bani sunt ai nostri si cred ca ar fi mai corect sa fie folositi cu mai multa chibzuinta pe viitor! 

      Aceasta cauza ar putea fi una care sa trezeasca interesul nostru, iar pe viitor sa incercam impreuna sa gasim cat mai multe exemple de acest gen pe care cu ajutorul internetului le-am putea publica aici , sa cresca si sa aiba sansa sa schimbe ceva macar la mentalitatea alesilor nostri!

     Sigur voi fi etichetat de anumite persoane pentru acest mesaj ....dar nu imi pasa chiar deloc! Doar imi exprim pareriile liber ...


Signed,

Brancovean Catalin

This petition closed about 5 years ago

How this will help

   Voi trimite guvernului aceasta petitie insotita de semnaturile noastre. Daca se strang cat mai multe vom avea un cuvant mai greu de spus! Apoi vom continua cu alte petitii pana cand vom elimina...

   Voi trimite guvernului aceasta petitie insotita de semnaturile noastre. Daca se strang cat mai multe vom avea un cuvant mai greu de spus! Apoi vom continua cu alte petitii pana cand vom elimina cat mai multe din nedreptatiile din jurul nostru!

to comment