Progress

3,754 signed
1,246 more needed

Sign the Petition to

Nordea Danmark

Kære Nordea,

Vi har gjort alt i vores magt for at forhindre den katastrofe, som i mange år har været både forudsigelig og det uundgåelige resultat af ledelsesmæssig ignorance og arrogance overfor virkeligheden og situationens alvor.

Her på kanten af afgrunden forbereder alle kreditorer og investorer sig på katastrofen. Alle vil have garantier og aftaler, som sikrer dem det optimale udbytte af en konkurs. Ingen vil gå den ekstra meter. Ingen vil løbe den ekstra risiko.

Vi har derimod et andet perspektiv. Vi ønsker at vores klub skal overleve. Vi kan stadig se potentialet. Vi kan stadig skimte lyset på den anden side af de mørke skyer. Vi tror på, at Brøndby IF kan komme tilbage. Vi leder efter dem, der tør tro sammen med os. Der er villige til at kæmpe ved siden af os.

I et sidste forsøg på at redde klubben sender vi en appel til jer, klubbens bankforbindelse og største kreditor, Nordea Danmark. Kære Nordea. Hjælp os med at redde vores klub.

Mvh.

Fans og aktionærer i Brøndby IF

Brøndby Supporters Trust

Signed,

Troels Johnsen

This petition closed over 4 years ago

How this will help

Skriv under på denne indsamling for at sende et klart signal til kreditorer, investorer og Nordea, at det er værd at redde Brøndby IF.

Hvis du skriver under på denne indsamling støtter du samtidig...

Skriv under på denne indsamling for at sende et klart signal til kreditorer, investorer og Nordea, at det er værd at redde Brøndby IF.

Hvis du skriver under på denne indsamling støtter du samtidig arbejdet med at indsætte en ny og ansvarlig ledelse i Brøndby IF, som kan genskabe tilliden og troværdigheden til klubben.

53 comments

to comment