Brigade logo
Causes is now part of Brigade – the world's first network for voters.
Join Brigade to take action on issues and elections that matter to you.
Take me to Brigade

Progress

526 signed
9,474 more needed

Sign the Petition to

Federatiei Romane de Fotbal

Cerem FRF ca meciul de fotbal din preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal - Brazilia 2014, Romania-Ungaria, ce va avea loc in data de 6 septembrie 2013, sa se joace pe cel mai mare si modern stadion din Transilvania, Cluj Arena.

Signed,

Marius Andreica

This petition closed almost 3 years ago

How this will help

Stadionul Cluj Arena e nominalizat la titlul de "Clădirea anului 2012" de cel mai vizitat site de arhitectura din lume, Arch Daily ( voteaza aici: www.archdaily.com/building-of-the-year/2012/vote...

Stadionul Cluj Arena e nominalizat la titlul de "Clădirea anului 2012" de cel mai vizitat site de arhitectura din lume, Arch Daily ( voteaza aici: www.archdaily.com/building-of-the-year/2012/vote/building/210638 ); o promovare a stadionului la nivel national ar fi o sansa in plus pentru a castiga acest titlu.

Echipa nationala de fotbal a Romaniei nu a mai disputat nici un meci de fotbal pe stadionul ( www.clujarena.ro )  cu cel mai bun sistem de supraveghere din Europa Centrala si de Est; cu ajutorul acestuia se poate identifica orice incident care ar putea aparea din cauza incarcaturii emotionale a meciului.

Stadionul din inima Transilvaniei, cu peste 30.000 locuri, se afla la o distanta de numai 163 km fata de granita dintre Romania si Ungaria; astfel, oaspetii maghiari ar putea ajunge la Cluj-Napoca foarte usor, prin Vama Bors.6 comments

to comment