Progress

526 signed
9,474 more needed

Sign the Petition to

Federatiei Romane de Fotbal

Cerem FRF ca meciul de fotbal din preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal - Brazilia 2014, Romania-Ungaria, ce va avea loc in data de 6 septembrie 2013, sa se joace pe cel mai mare si modern stadion din Transilvania, Cluj Arena.

Signed,

Marius Andreica

This petition closed almost 5 years ago

How this will help

Stadionul Cluj Arena e nominalizat la titlul de "Clădirea anului 2012" de cel mai vizitat site de arhitectura din lume, Arch Daily ( voteaza aici: www.archdaily.com/building-of-the-year/2012/vote...

Stadionul Cluj Arena e nominalizat la titlul de "Clădirea anului 2012" de cel mai vizitat site de arhitectura din lume, Arch Daily ( voteaza aici: www.archdaily.com/building-of-the-year/2012/vote/building/210638 ); o promovare a stadionului la nivel national ar fi o sansa in plus pentru a castiga acest titlu.

Echipa nationala de fotbal a Romaniei nu a mai disputat nici un meci de fotbal pe stadionul ( www.clujarena.ro )  cu cel mai bun sistem de supraveghere din Europa Centrala si de Est; cu ajutorul acestuia se poate identifica orice incident care ar putea aparea din cauza incarcaturii emotionale a meciului.

Stadionul din inima Transilvaniei, cu peste 30.000 locuri, se afla la o distanta de numai 163 km fata de granita dintre Romania si Ungaria; astfel, oaspetii maghiari ar putea ajunge la Cluj-Napoca foarte usor, prin Vama Bors.6 comments

to comment