Pledge to

Demanar el suport del Govern dels EUA al nostre procés en l'exercici de decisió del nostre futur n

This pledge closed over 4 years ago

How this will help

Bon dia companys/companyes, us demano un acte de compromís fent diverses accions.

Algú ha tingut la genial idea de demanar al Govern d'Obama pronunciar-se donant suport al procés que volem tirar endavant tots junts, la Consulta que sembla dividir més que acostar els partits...mentre que aquests no tinguin clar que el benestar comú és per sobre del de diverses persones individuals...poc farem.

Independentment de tot això, existeix una pàgina de la Casa Blanca on després de registrar-se es poden signar peticions que un cop tinguin un volum determinat de signatures, poden ser "escoltades" o ateses pel Govern de torn, en aquest cas el govern del Sr. Obama.

Us demano tres coses:

1- Accedir a http://wh.gov/I0EV.
2- Registrar-vos, us demanen, nom, cognoms, codi postal (opcional i que no fa falta omplir ja que no tenim els mateixos codis postals) i correu electrònic, un cop registrats rebreu un missatge de per tal que confirmeu el registre.
3- Confirmar el registre.
4- Signar la petició :)

No és gaire complex, oi? de totes maneres si teniu problemes...podeu contactar amb mi sense cap mena de dubte i us ajudaré en el que em sigui possible.

PD: Hem d'aconseguir 25.000 signatures abans del 24 DE DESEMBRE per tal que atenguin la nostra petició, així que us demano un altre esforç per tal que circuli aquesta proposta i arribem no només a 25.000, sinó moltes més signatures i que des de fora obtinguem un suport tan important com el que ens poden oferir els EUA. Per altra banda informar-vos que en aquests moments ja hi ha més de 11.000 signatures, però no ens podem relaxar, el temps vola!!!!

Us adjunto l'enllaç de la notícia on he vist el que us he comentat, si us plau, feu-ho córrer, si els partits no es posen d'acord, demostrem que nosaltres som capaços de fer-ho per ells.

http://www.lavanguardia.com/vida/20121129/54356783850/un-grupo-de-ciudadanos-pide-casa-blanca-que-apoye-referendum-en-catalunya.html

17 comments

to comment