Progress

1,782 signed
98,218 more needed

Sign the Petition to

КФМ, Владо Илиевски, Тодор Гечевски, Бо Мекејлеб, Перо Антиќ, Марин Докузовски.

Да се собереме што е можно повеќе и сите заедно да извршиме притисок кон Кошаркарската Федерација на Македонија и нашите кошаркарски репрезентативни херои, заедно да соберат сили за бар уште една битка за Македонија на Евро Баскетот во Словенија 2013 година.

Перо Антиќ, Владо Илиевски, Бо Мекејлеб, Тодор Гечевски, Марин Докузовски, ние вашата верна публика, ве замолуваме за уште еден пат да застанете зад боите на македонскиот кошаркарски дрес. На тој начин бар за уште еден циклус да се зачува костурот и квалитетот на оваа репрезентација која не дари со многу успеси. Веруваме во вас.

Signed,

Martin Stefanovski

This petition closed about 4 years ago

How this will help

Ние на трибина, со вас на терен, со цело срце и љубов до нови големи победи за Македонија.

Заедно обединети никој ништо не ни може.
Заедно сме непобедливи.

52 comments

to comment