Progress

463 signed
999,537 more needed

Sign the Petition to

PARCHETUL MUNICIPIULUI BUCURESTI

Situație alarmantă în București, unde mai mulți oameni ai străzii, care se adăpostesc în canale, au fost îngropați de vii, miercuri, în zona Gării de Nord. Se pare că aceştia se aflau sub pământ în momentul în care mai multe guri de canal au fost astupate, într-o acţiune coordonată de mai multe instituţii din Sectorul 1 al Capitalei.

Conform oamenilor din zonă, autorităţile au acoperit, miercuri, cu pământ și pietre mai multe guri de canal în care se adăposteau oameni ai străzii.
link : http://www.b1.ro/stiri/eveniment/oameni-ai-strazii-ingropa-i-de-vii-in-bucuresti-dupa-ce-autoritatile-au-acoperit-mai-multe-guri-de-canal-41983.html

Signed,

Black Lion

This petition closed almost 4 years ago

How this will help

NU PUTEM LASA NEPEDEPSITE MINCIUNA SI NEPASAREA AUTORITATILOR SI CELOR CARE LE CONDUC FATA DE NOI SI FATA DE CEI CARE AU NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU. FACEM APEL PE ACEASTA CALE SA SE IA MASURI...

NU PUTEM LASA NEPEDEPSITE MINCIUNA SI NEPASAREA AUTORITATILOR SI CELOR CARE LE CONDUC FATA DE NOI SI FATA DE CEI CARE AU NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU. FACEM APEL PE ACEASTA CALE SA SE IA MASURI PREVENTIVE SI EXECUTORII DE PEDEPSIRE A VINOVATILOR. E DE DATORIA NOASTRA CIVICA CA CETATENI LIBERI INTR-O TARA EUROPEANA SA PRENTAMPINAM ACTE MARSAVE CA ACESTA. POLITIA STIE TOT CE MISCA IN CALE SI SAU PE STRADA. SA PEDEPSIM MINCIUNA SI CORUPTIA AUTORITATILOR ROMANE.

26 comments

to comment