Sign the Petition to

Stadsbestuur Antwerpen

Aan de heren en dames van het Stadsbestuur van Antwerpen,

Het BAM-traject is volledig onbespreekbaar! Zo ongeveer 19 (!) rijvakken rakelings langs en doorheen woongebieden, die totaal onleefbaar worden... Lawaaioverlast, fijn stof, vooral waar het al heel erg gesteld is (Deurne, Luchtbal, Merksem...noem maar op!) Wij willen het MECCANO-plan op tafel, en snel ook, er is géén tijd te verliezen (link : http://www.ademloos.be/meccano) Kijk naar Madrid, bijna volledige overkapping, wat staat voor méér groen, méér nieuwe woonwijken, minder overlast... Géén excuses over het kostenplaatje! Berekeningen laten zien dat het niet méér zou kosten, wel integendeel... Dus... Doen!
Uw en onze kinderen en kleinkinderen zullen u dankbaar zijn voor uw inzet en vooruitziendheid...

Met vriendelijke groet,
Bezorgde Antwerpenaren

Signed,

Elisabeth Van de Poel

This petition closed almost 5 years ago

How this will help

Het is simpel, wie wil 19 rijvakken??? Wie wil nog méér verkeer, nog méér overlast, nog méér fijn stof??? Het is duidelijk dat het Meccano-Plan een mooi alternatief biedt, kijk maar naar Madrid...

Het is simpel, wie wil 19 rijvakken??? Wie wil nog méér verkeer, nog méér overlast, nog méér fijn stof??? Het is duidelijk dat het Meccano-Plan een mooi alternatief biedt, kijk maar naar Madrid (link : http://www.ademloos.be/meccano ), vergeet vooral niet het filmpje te bekijken, dat ergens halverwege de pagina aan de rechterkant staat... Zo kan het ook in Antwerpen! DOEN MENSEN! TEKENEN EN DELEN AJB! Zodat we tegen 1 januari naar buiten komen met een flink pak handtekeningen!
***ZEG GEWOON EEN TWEEDE KEER NEEN AAN HET BAM-TRAJECT***

http://www.youtube.com/watch?v=CTZgf8qjK0I&feature=share

ZEGT ALLES !!

156 comments

to comment