Sign the Petition to

PRIMARIA MUNICIPIULUI CRAIOVA; UNIVERSITATEA DIN CRAIOVA

Avem nevoie de Gradina Botanica! Vrem ca nepotii si copiii nepotilor nostri sa se mai poata bucura de ea. Daca nu se face ceva, in curand se va transforma intr-o ruina, intr-o jungla populata de caini vagabonzi, sufocata de buruieni crescute anapoda, gunoaie aruncate cu inconstienta, alei sparte...De ce nu se face nimic, de atata amar de vreme? A cui este aceasta Gradina? A nimanui? In calitate de locuitori ai acestui oras, vrem sa se faca ceva! Vrem alei asfaltate, bancute decente, spatiile verzi amenajate, speciile etichetate cum se cuvine, cosuri de gunoi si, nu in ultimul rand, vrem ACCES in aceasta oaza de verdeata. Vrem o intrare secundara decenta, amenajata, nu sa ne rupem hainele prin intrari improvizate, riscand oricand sa fim muscati de cainii aciuti pe langa gard. Cerem prea mult?

Signed,

Iulia Poenaru

This petition closed almost 5 years ago

How this will help

Pentru ca petitia sa devina oficiala si sa ajunga la autoritati, nu doar o actiune frumoasa pe o retea de socializare, va rog accesati linkul http://www.petitieonline.ro/petitie/salvati_gradina_bot...

Pentru ca petitia sa devina oficiala si sa ajunga la autoritati, nu doar o actiune frumoasa pe o retea de socializare, va rog accesati linkul http://www.petitieonline.ro/petitie/salvati_gradina_botanica_a_craiovei_-p33030138.html , semnati si apoi veti primi un mail in care vi se va cere sa validati semnatura.

Pentru ca Gradina Botanica este a noastra si trebuie sa fie o mandrie, nu o rusine!

59 comments

to comment