Pledge to

SEGUIM SUMANT

This pledge closed almost 4 years ago

How this will help

El ministre Wert no s'ha retractat de les seves paraules, ans se n'ha mostrat orgullós.

Entretant el govern Balear prepara un decret per anular la Llei d'Immersió Lingüística a les Balears de cara al curs 2013/2014 mentre que Tribunal Constitucional ha sentenciat que la llengua catalana "només és «requisit exigible» en casos concrets per a determinats llocs de treball" en l'àmbit judicial al Principat de Catalunya.

És a dir el "vamos a españolizar" s'ha convertit en un "ESTAMOS ESPAÑOLIZANDO".

Aquesta "causa" que compartim no pot ser vinculant, això és sabut, però si aconseguíssim ser un nombre utòpic - 650.000 - per exemple, podríem fer rebombori mediàtic. ENS HI POSEM?

ESPANYOLITZI'NS, TROS DE CRETÍ!

Distingit tros de burro,

Malgrat que es mereix un cagumdéu de magnitud 9 i seguint la tradició de la meva cultura que no és altra que la de procurar raonar i argumentar allò que defensem, intentaré que la llum penetri a través d'aquesta mirada d'acer que tant cultiva, fins els racons de les penombres del seu cervell i li faré memòria de com avantpassats de vostè - en sentit polític, naturalment - ja van intentar aconseguir aquest propòsit de vostè, el qual i ja d'avançada li anuncio que ha nascut caduc, finit, conclús i mort.

Espanyolitzar als catalans i catalanes no ha estat tasca fàcil per aquesta casta de dropos que porta 500 anys mentint més que no pas governant, robant més que no pas liderant, als seus propis ciutadans així com als de la resta de pobles i nacions, les quals només s'han doblegat per la força de la brutalitat i de les armes. I dic que no ha esta fàcil per a vostès, però tampoc ho ha estat per les cultures que hem patit les seves, les de vostès, borratxeres imperials amb les conseqüents ressaques monumentals.

A la fotografia d'una ordre derivada del Decret de Nova Planta, si és capaç de coordinar-se i d'organitzar-se mentalment per ampliar-la, podrà comprovar-hi - ja sigui llegint-ho directament, o més còmodament si opta per fer-s'ho fa llegir en veu alta, manera habitual dels dropos -; podrà comprovar, deia, com la ceba castellana d'espanyolitzar tota llengua, cultura o territori que han fet servir per viure'n gratis, ve de lluny.

Així doncs, malvolgut babau, no cultivi deliris d'originalitat ja que la idea, per vella, desprèn aquell tuf característic dels cossos en descomposició, que només els firaires de segles passats, xarlatans i altres afaitapagesos poden intentar fer passar per perfum.

No s'enganyi i no ens enganyi. Si el que pretén realment la seva demència el porta a intentar espanyolitzar-nos una vegada més, prengui exemple de la manera de fer-ho segons es desprèn del document fotografiat. Nosaltres l'estarem esperant. Naturalment no ho farem amb els braços oberts, si no que aquesta vegada ho farem amb els punys ben tancats.

Si un cop llegit el document (o fet llegir, ja ens entenem), persisteix en el seu deliri de concloure l'august fracàs que la seva cosa de vostès - no m'atreveixo a dir-ne ni tant sols país - ha cultivat durant els darrers 500 anys (no els darrers 35 com pretenen els seus maldestres càlculs matemàtics), doncs si és així i vol sumar un nou fracàs al seguit de fiascos disfressats d'història, endavant, l'estarem esperant. Així doncs per mi, ja pot començar. Espanyolitzi'ns, tros cretí.

El saluda amb antipatia.

Un ex-espanyolitzat per la dictadura que el va parir.

157 comments

to comment