Progress

2,221 signed
12,779 more needed

Sign the Petition to

CATRE PARCHETUL GENERAL si PROCURATURA !

In ATENTIA PARCHETULUI GENERAL, autosesizarea cu privire la incalcarea Constitutiei Romaniei de catre presedintele UDMR, Kelemen Hunor care face in mod repetat declaratii grave impotriva Statului Roman incalcand flagrant Articolul nr. 1 din Constitutia Romaniei , coroborat, domnia sa atenteaza si la siguranta nationala prin instigare la rasism, ura interetnica si revolte !!!

Aceste declaratii facute de parlamentarul roman Kelemen Hunor, sunt antinationale si nu respecta Constitutia Romaniei incalcand juramantul facut (vezi foto) la investirea in Parlamentul Romaniei, deci se face vinovat si de sperjur.

Iata mai jos doar o mica parte din declaratiile sale antistatale, antinationale, anticonstitutionale, ale respectivului cetatean roman:  

- "Constituţia poate fi amendată, va fi amendată şi autonomia nu este împotriva statului român şi nu este împotriva statului unitar. Autonomia nu înseamnă secesiune, autonomia este o doleanţă a comunităţii maghiare, care la un moment dat se va realiza".

- "Autonomia Ţinutului Secuiesc este doar o chestiune de timp".

- "Autonomia ţinutului secuiesc se va realiza, pentru că este dorinţa maghiarilor" a declarat Kelemen Hunor, încurajat de vizita lui Traian Băsescu în Harghita şi Covasna.

Kelemen Hunor i-a asigurat pe membrii comunităţii maghiare că: "autonomia se va realiza "la un moment dat" şi că "nu este împotriva statului unitar".

El a adăugat că "potrivit Constituţiei acest deziderat nu poate fi realizat, "însă legea fundamentală poate fi modificată".          

Cu toate acestea, președintele UDMR a participat la inaugurarea unei investiții de reabiliatere a drumului județean 121, unde steagul României a lipsit, locul fiindu-i luat de steagul Ținutului Secuiesc și Drapelul Ungariei.  

- http://www.dcnews.ro/2012/08/kelemen-hunor-ne-arata-ce-inseamna-autonomie-in-tinutul-secuiesc/                                                     

- http://www.rtv.net/kelemen-autonomia-tinutului-secuiesc-se-va-realiza-la-un-moment-dat_40791.html
http://www.ziuaveche.ro/actualitate-interna/politica-interna/kelemen-hunor-autonomia-se-va-realiza-114731.html

- http://www.jurnalul.ro/politica/kelemen-hunor-autonomia-maghiarilor-se-va-realiza-la-un-moment-dat-constitutia-poate-si-va-fi-amendata-621451.htm


- http://www.cotidianul.ro//oficialii-de-la-budapesta-le-tin-isonul-udemeristilor-in-cazul-autonomiei-tinutului-secuiesc-191785/

Signed,

This petition closed about 4 years ago

How this will help

Sa respectam CONSTITUTIA ROMANIEI, statul unitar si indivizibil, sa respectam ROMANIA si PATRIA pentru care strabunii nostri indiferent de etnie si-au dat viata, semnati frati romani, trebuie sa...

Sa respectam CONSTITUTIA ROMANIEI, statul unitar si indivizibil, sa respectam ROMANIA si PATRIA pentru care strabunii nostri indiferent de etnie si-au dat viata, semnati frati romani, trebuie sa stopam nedreptatea pe care ne-o fac noua poporului roman, noi poporul roman suntem puterea !!! 

Kelem Hunor trebuie sa plateasca pentru sperjur, instigare la ura interetnica si atentare la siguranta nationala, afara cu el din Romania, retrasa cetatenia romana si declarat persona nongrata !

Sa se aplice LEGEA !

LEGEA ESTE EGALA PENTRU TOTI INDIFERENT DE FUNCTII SAU ETNII !!!

123 comments

to comment