Progress

541 pledged
+441 over goal

Pledge to

Share Fabia's message

This pledge closed over 4 years ago

How this will help

Jeg heter Fabia, og før jeg jeg kom til min nye familie, så bodde jeg hos Rolda. Takket være Rolda har jeg fått et nytt hjem i Norge. Mange hunder som meg har fått et hjem i Norge, og mange av dem kommer fra andre steder enn Rolda.

For meg og de andre hundene spiller det ingen rolle hvor vi kommer fra, det er muligheten til et nytt liv som betyr alt for oss.

Vi har bodd på gaten, vi har blitt kastet ut av hjemmet vårt, og vi har møtt stengte dører og mennesker som ikke bryr seg om oss. Hvem som redder oss er IKKE viktig for oss, det som er viktig er at vi blir reddet! Hvis alle brukte sin tid og energi på oss, og mindre tid på å krangle og diskutere, så hadde det kommet ALLE gatehunder til gode. Vi er alle like mye verdt, og vi ønsker ALLE en ny sjanse! Jeg og Magic er Rolda hunder, vi er reddet og har det fantastisk hos vår nye familie, og vi gleder oss over alle hunder som får samme sjanse som oss, vi bryr oss IKKE om hvor de kommer fra.

FB kan være til både glede og nytte, men jammen kan jeg blir både lei meg og oppgitt også! Er det ikke vi, hundene, som er mest viktig? Og da mener jeg ALLE oss gatehunder, uansett hvor vi kommer fra! Skulle ikke være nødvendig å gjenta det så mange ganger.

www.gatehunderfraromania.org

8 comments

to comment