Progress

68 pledged
932 more needed

Pledge to

Fer la màxima difusió d'aquest missatge.

This pledge closed almost 4 years ago

How this will help

Benvolgut companys i companya de causa,

Vaig decidir fa temps que no volia ser part responsable d'escampar totes les misèries, animalades i subnormalades que s'estan fent i que estem patint a les nostres pells. Imagino que teniu prou criteri, esteu igual de "calents" o més que jo, així que us he estalviat el bombardeig i degoteig constant i crispant de "és culpa de..." i "mireu què fan..." és el que realment volen.

Si us interessa...busqueu documentals relacionats amb la "doctrina del shock", com millor és la nostra informació més possibilitats tenim de sortir més ben parats de les situacions.

Si no ho enteneu o no voleu informar-vos, s'ha generat un "caos" entre la població (o no?), davant de tal situació, qualsevol sortida és bona, i les úniques sortides que tenim i ens ofereixen són un pas enrere en el nostre benestar històric i social. Contra això les nostres armes són la raó i la defensa individual argumentada, els col·lectius són manipulables i ja heu vist que la violència no serveix de res...

Per altra banda, i més important, us volia remetre aquesta informació que m'ha arribat en forma de missatge de correu electrònic.

Interessa la màxima difusió i resposta, no fa falta que us expliqui el motiu, no?

Poso entre cometes el text que voldria que féssiu volar entre tots els vostres contactes, amics i enemics, coneguts i desconeguts....no ens podem permetre el luxe d'anar separats un dia com aquest.

"S'està preparant la manifestació més gran que hi hagi pogut haver al llarg de la història de la Diada. Serà un esdeveniment històric. No hi pots faltar!!!!!!

Vine l' 11 de Setembre a la concentració per a la Independència a Barcelona!

Reenvia aquest missatge a tots els teus contactes:

Si ets tu jo sol no tindrem la independència mai .

Si som 500.000 ens ignoraran.

Si som 1.000.000 se'n riuran de nosaltres.

Si som 2.000.000 ens atacaran.

Si som 3.000.000 el govern de la Generalitat haurà d'accelerar el procés de la independència.

Si som 4.000.000 no crec que siguem espanyols ni una setmana més.

Si som 5.000.000 o més farem una festassa i serem independents aquest mateix dia.

11 de Setembre de 2012 Dia de la proclamació de la Independència de Catalunya !!!!!!!!!"

Endavant, força i sobretot paciència, qui dia passa, any empeny, seguirem resistint amb el cap ben alt i sencer!

Pledge és "compromís", vull que et comprometis pel teu futur i el dels teus!!! Aquest primer objectiu és baix, 1000 persones (de 23000...), espero que arribem ràpid a ell i siguem capaços de convocar a tots els membres de la causa com a mínim.

Us deixo l'enllaç a una cançó que m'ha acompanyat en la redacció d'aquest escrit, és d'un grup del poble on em vaig criar, espero que gaudiu d'ella com jo he fet ;)

http://www.youtube.com/watch?v=4HxXlkniMn8

Salut!

7 comments

to comment