Progress

22,759 signed
+21,759 over goal

Sign the Petition to

Enescu Bogdan

INSTITUTUL CANTACUZINO TREBUIE SALVAT DE LA DISPARITIE. CU CE NE MAI TRATAM DACA VACCINURI NU MAI PRODUCEM? STITI CU CE A FOST SALVATA OMENIREA DE LA PIEIRE? RASPUNS! CU VACCINURI. NU VREM SA MURIM DE HOLERA, NU VREM SA FIM A DOUA TARA DUPA PERU, UNDE AU MURIT IN 1991, 400.000 DE OAMENI, PENTRU CA NU AU FOST VACCINATI! UNDE SUNT DOMNILOR GUVERNANTI VACCINURILE:

1. ALERGIM A - BOLNAVII DE ASTM ALERGIC, CU ACEST VACCIN SE TRATAU PRIN DESENSIBILIZARE, ACUM CU CE SE MAI TRATEAZA?

2. VACCIN EPUROX - INAINTE DE 1989 PANA IN 1995, BOLNAVIII SE TRATAU CU EPUROX DE REUMATISM, ACUM CU CE SE MAI TRATEAZA?

3. VACCIN STAFILOCOCIC, ANATOXINA STAFILOCOCICA, VACCIN STREPTOCOCIC, ANATOXINA STREPTOCOCICA - PERSOANELE CARE AU FURUNCULE, RINITE ALERGICE INFECTIOASE, CU CE SE MAI TRATEAZA? STITI CA STREPTOCOCUL B HEMOLITIC, DAR SI STAFILOCOCUL AURIU HEMOLITIC, NETRATAT DUCE LA ENDOCARDITA, IAR PERSOANA BOLNAVA IN CEL MAI FERICIT CAZ CA VA TRAI NU VA MAI PUTEA SA MUNCEASCA TOATA VIATA?

4. CANTASTIM, SRE CORYNEBACTERIUM PARVUM - CEI BONAVI DE CANCER, CEI CARE AU IMUNITATEA SCAZUTA, CARE AU INFECTII SI CARE NU SE POT VINDECA CU ANTIBIOTICE, PE EI CU CEI TRATAM?

5. BRONHODIN, AEROSOLI - PE BOLNAVII CARE AU INFECTII BACTERIENE ALE TRACTULUI SUPERIOR, CUM AI TRATAM?

6. OROSTIM - PE COPII CU PROBLEME IMUNITARE SI BACTERIENE, CU CE AI TRATAM?

7. IBC 10 - BOLNAVII CU INFECTII BACTERIENE SI MICOTICE ASOCIATE, CUM AI TRATAM?

ROMANI, VA ROG DIN SUFLET SA VA ALATURATI ACTIUNII MELE SI SA PROTESTAM PUBLIC, FATA DE MASURILE IRESPONSABILE ALE ACESTUI GUVERN CARE A GASIT DE CUVIINTA SA FACA PROFIT DIN INTERZICEREA CERCETARII MEDICALE ROMANESTI!

VA ROG VOTATI SI NU FITI INDIFERENTI DE SOARTA VOASTRA SI A COPIILOR VOSTRII. LA ACESTE VACCINURI STATUL ROMAN A CHELTUIT IN COMUNISM ZECI DE MILIARDE DE LEI, IAR UN VACCIN PANA AJUNGE SA FIE OMOLOGAT SI COMERCIALIZAT TREC PESTE ZECE ANI DE MUNCA SI TESTE ALE UNOR CERCETATORI DEOSEBITI CU CARE STATUL ROMAN A CHELTUIT ATAT DE MULT.

DACA LASAM PE MAI TARZIU VA FI PREA TARZIU, IAR COPII, BUNICII SI BOLNAVII NOSTRII CHIAR MERITA UN MINUT SA DAM UN VOT IMPOTRIVA MASURII IRESPONSABILE ALE ACESTUI GUVERN!

SA TRAIM SI SA GANDIM SANATOS!

Acest text nu imi apartine , l-am copiat de pe petitiionline.ro

Signed,

Enescu Bogdan

This petition closed about 5 years ago

How this will help

Este singurul institut de cercetare si creare a vaccinurilor pe care il avem,si este bun !

1,049 comments

to comment