Progress

240 pledged
760 more needed

Pledge to

AJUTATI : Câinii din adăpostul de lângă Glina, îngropaţi în nămeţi

This pledge closed about 4 years ago

How this will help

Câinii din adăpostul de lângă Glina, îngropaţi în nămeţi joi, 26 ianuarie 2012, ora 21:03...
Zăpada şi viscolul aproape că a acoperit adapostul de câini de lângă Glina. Acolo sunt 300 de căţei. Două asociaţii care se ocupă de îngrijirea câinilor, se plâng că animalele sunt îngropate de vii în zăpadă.

Toată ziua s-au făcut apeluri pe facebook şi alte reţele de socializare pentru ca iubitorii de animale, să se ofere voluntari şi să meargă cu lopeti în zonă ca sa scoată câinii din nămeţi.

Administraţia pentru Protecţia şi Supravegherea Animalelor din Primăria Capitalei spune că nu are cum să intervină în zonă, pentru că drumul este blocat.

Acum 2 ani, în adăpostul Glina, zăpada abundentă și viscolită a îngropat întreg adăpostul - la propriu - cu cuști și câini - sub nămeți. Astăzi, Adăpostul Glina se află în aceeași situație tragică și disperată, iar puținii oameni care se îngrijesc de aceste suflete, Asociațiile ROBI și A Doua Șansă, vă imploră pe toți cei care puteți, să dați ASTĂZI o mână de ajutor, câinii sunt literalmente sub zăpadă! Contact: Carmen - 0744 440 089 și Ioana - 0769 681 129”, e apelul celor două asociații...

10 comments

to comment