Lets make us 10000 MACEDONIANS!

UNITED WE STAND!

9000 MACEDONIANS

:)

citajte

Еден од најголемите живи историчари во светот, Ерик Хобсбом, вели: „Најголемата идеолошка злоупотреба на историјата повеќе се потпира на анахронизмот отколку на лагите. Грчкиот национализам и' го одбива правото на Македонија дури на име, врз основа на тоа…Read More

citajte

Еден од најголемите живи историчари во светот, Ерик Хобсбом, вели: „Најголемата идеолошка злоупотреба на историјата повеќе се потпира на анахронизмот отколку на лагите. Грчкиот национализам и' го одбива правото на Македонија дури на име, врз основа на тоа…Read More

Glasajte

http://www.topix.com/forum/world/macedonia/TAAAAFN23PMGMJ147 GLASAJTE NA STRANAVA DA IM POKAZEME NA PEDERITE DEKA MAKEDONIJA E EDNA EDINSTVENA I NASHA...

6000 UNITED MACEDONIANS

odime na 7000!!!

5000 UNITED MACEDONIANS!!!

and going...
See more
to comment